Mönstrad betong Båstad

Fredrik Rönntoft Byggnads AB – mönstrad betong Båstad

mönstrad betong POPULÄRT ALTERNATIV VACKRA OCH UNIKA MÖNSTER

Vi erbjuder tjänster inom mönstrad betong i Båstad. Mönstrad betong är ett populärt alternativ för att ge betongytor ett estetiskt tilltalande utseende. Vi är experter på att skapa vackra och unika mönster i betong för olika projekt, oavsett om det är för uppfarten, gångvägar, terrasser eller innergolv.

Vårt team har gedigen erfarenhet och kompetens när det gäller att applicera mönster och texturer på betongytan. Vi kan skapa olika stilar och effekter som trä, sten, kakel eller anpassade mönster.

Mönstrad betong Båstad

VILKA vi är

Fredrik Rönntoft Byggnads har mer än 30 års erfarenhet och en utpräglad servicekänsla. Vi arbetar med både privatpersoner och företag i Halmstad och Halland med omnejd. Vi är med från första grävtaget till färdig platta – från första spiken till sista fogen.

Mönstrad betong Båstad

Vad vi gör

På vårt företag specialiserar vi oss på att leverera högkvalitativ mönstrad betong för olika användningsområden som uppfarter, plattor, altaner, gångstigar och trädgårdar.  Du kan läsa mer om oss här.

Mönstrad betong Båstad

Mönstrad betong Båstad

Välkommen till Fredrik Rönntoft Byggnads AB. Här erbjuder vi tjänster inom mönstrad betong som inkluderar installation och design av betongytor med olika mönster, färger och texturer. Det omfattar skapandet av dekorativa uppfarter, altaner, gångvägar, poolområden och mer, vilket ger både funktion och estetik.

Fredrik Rönntoft Byggnads AB

MJÄLLBY MOLLEBO 312, 305 91 Halmstad
073-530 17 30
Mönstrad betong Båstad